Lehet évekig boncolgatni az elszenvedett sérelmeket, apró traumákat, előző életekből hozott lenyomatokat. Keresheted a világban évekig a megvilágosodást, megszabadulást. Viszont a gyors felszámolás útja a szenvedő meghaladása. Minden az énhez fut be. A személy én a kulcs.

A Csendmélységnél ezt a szenvedő, kereső, múlandó személy-ént haladjátok meg. Hogy mi van ott benned a mélyben a személy én alatt? Nyugalom, béke, kiegyensúlyozottság, eredetiség, ősenergia, őstudás, az élet forrása, tudás nélküli tudás, ok nélküli boldogság, ok nélküli szeretet, Isten, Az örök élet.

Mi az, ami képes segíteni abban hogy ilyen mélységekig behatolj önmagadba? A felébredett jelenlét tiszta jelenléte, befelé toló és bentről befelé húzó csendje. Nem a személynek/egónak, hanem a léleknek szól ez az együttlét. A léleknek nincs formája. Minden lélek egy és ugyanaz.

Samu Zsolt mint egyetemes lélek az egyéni lelkeket ébreszti fel. Olyan hiteles emberekkel lehetsz együtt, akik tudják, mi a forrás, kik ők valójában és mi a lélek lényege. Ennek az energiáját kapod egyszerre tőlük.

Miben új a Csendmélység az eddigi megszokottakhoz képest?
– Forradalmian új, a világon egyedülálló, közvetlen út a megszabaduláshoz
– Zsolt a hazavezetés “módszerét” saját tapasztalataira építve alakította ki és alkalmazta sikerrel immár 70-nél is több lélek esetében. Itt nincs elméleti oktatás, kizárólag megélés és tapasztalás.
– A tanítás körítések nélkül, mindenki számára érthetően, spirituális mellébeszélések nélkül zajlik.
– A te megélésed lesz a bizonyosságod arról, hogy ez a tábor túlmutat minden eddig megszokotton.
– Tapasztalataid, megéléseid hatása a tábor után sem múlik el, sőt mélyül.
– Samu Zsolt “Megnevezhetetlen” felébredettel és felébredett tanítványaival leszel együtt, és jelenlétük, tapasztalatuk és valódiságuk segít abban, hogy eggyé válj a forrással.

Előadásokon és elvonulásokon találkozhatsz velünk. Gyere el és találd meg igazi Önmagad! Gyere Te is Haza!
Kérjük, figyelmesen olvasd el szabályzatainkat, mielőtt jelentkezel.