Elvonulások
A csepregi központban Zsolt rendszeresen tart elvonulásokat indulók és hazaérkezettek számára egyaránt, 2019-től csak csoporttagok részére. Ezek időpontjáról a Hírek menüpont alatt az Eseményeknél lehet tájékozódni. Jelentkezés a Kapcsolat – Jelentkezés elvonulásra menüpontban.

Előadások
Hamarosan elindulnak a Megnevezhetetlen tanítványainak előadásai, amelyek mindenki számára nyitottak. Ezek időpontjáról a Hírek menüpont alatt az Eseményeknél lehet tájékozódni. Jelentkezés a Kapcsolat – Jelentkezés előadásra menüpontban. Fesztiválokon, egyéb helyeken is jelen vagyunk.

Zarándoklatok
Szervezünk zarándokutakat is Kőszegre, Zsolt beavatásának helyszínére, valamint Pisába, ahol a megvilágosodás van felfestve a falakra. Ez a freskó olyan erejű, hogy mindenkire hatással van, az indulókra és hazaérkezettekre egyaránt. A program nyitott, mindenki számára elérhető. Részletekről a Hírek menüpont alatt az Eseményeknél lehet tájékozódni.

A Beavatás útjának leírása
Ez a zarándok út a Beavatás útja, az első lépése az útnak melyen, ha elindulsz akkor megtapasztalhatod aki valójában vagy. Zsolt Beavatás útja Kőszegen található, első állomásunk a főtéren Jézus Szíve Templom ahol végtelen szentség jelenléte van, majd a Hősök Kapuja ahol Zsolt megdicsőült és felemelkedett. Ezen a helyen a Végső Örök Igazság az Időtlenség van jelen, Isten Kegyelme. 2 órát töltünk el ezen a szentséggel teli helyeken, majd folytatjuk utunkat Pisába. Másnap Pisában a Csodák terén a Camposanto Temetőt tekintjük meg, ahol a megvilágosodás útja, melyet Zsolt végig járt fel van festve a falakra. Eddig nem sok jelentőséget tulajdonítottak a falakon lévő freskóknak, melyek egy nem beavatott szemnek csak egy vallási jellegű ábrázolásnak tűnik. De ennél sokkal többről van szó. A Camposanto szentsége teljességben ragyog, mert Zsolt felszabadította a helyet, miután felfedezte micsoda jelentőséggel bíró ábrázolások vannak itt… Egyedülálló módon itt található Európában a megvilágosodás útjának történelmi bizonyítéka, a freskókon a pokol és a menny, az egymásba nyíló dimenziók, a Legfelsőbb Úr ábrázolásai mégis egységes keretet adnak a teljes útnak. Megtekintjük még Battistero Keresztelőkápolnát , és a Santa Maria Assunta Katedrálist , és lehetőség van még a Ferde Torony megtekintésére is. Samu Zsolt és Németh Rita és Zsolt Hazaérkezett Tanítványai tartanak előadást a Beavatás útjáról Kőszegen, majd a Megvilágosodás útjáról a Katedrálisban. Vezetésük által közös meditáció is a program része a Katedrális körüli téren. Út során együtt lehetsz Samu Zsolttal és feleségével Ritával és Hazaérkezett Tanítványokkal, akiktől kérdezhetsz az útról az Otthonról, a Végső Valóság megtapasztalásáról. Ezt a túrát évente, illetve igény szerint szervezzük, a következő tervezett út majd a programok között fog szerepelni.