Szeretnéd, hogy minél több ember megtapasztalja az éber tudatosság csendjét? Azzal, ha az igazságot segíted, magadat segíted.
Amikor Samu Zsolt felébredt, ígéretet tett, hogy egész életét arra teszi fel, hogy az embereknek beszéljen erről a csodálatos tapasztalásról. Célja, hogy minél többen ráébredjenek valódi természetükre és ezáltal boldog, teljes életet éljenek. A könyvön kívül hetente többször tart online előadásokat, meditációkat, ahol segít az embereknek, hogy megtapasztalhassák valódi önmagukat. Személyesen is segíti a keresőket, válaszolva kérdéseikre. Aki nézi a videóit, olvassa az írásait, tudja, érzi, hogy nagyon sokat kap ezáltal. Zsolt semmit nem tart vissza magának.
Ha a videók nézése közben meggyőződtél a jótékony energia hatásáról, és ha úgy érzed, kérjük támogasd a további működést az alábbi számlaszámra történő utalással. Egy jó ügybe befektetett energia sokszorosan megtérül számodra! Köszönjük!

Egyesület

A Csendmélység Egyesület célja, hogy megismertesse az emberekkel a felébredést, hogy minél több lelket segítsen abban, hogy hazatérjen az Otthonba, a végső valóságba. Az Egyesület előadásokat, elvonulásokat szervez, üzemelteti a felébredést és hazaérkezést elősegítő internetes felületeket (honlapok, beszélgető oldalak, tanítói fórumok), lehetőséget nyújt az Egyesület központjában Csepregen az Otthonban való megerősödésben. Természetesen munkával, felajánlásokkal, pénzügyi támogatással a tagságon kívül is támogathatjátok az Egyesület céljait. Ha az Egyesülettel kapcsolatban kérdéseitek vannak, ide írjatok: . Központunk bővítéséhez és felújításához szeretettel fogadjuk az adomány felajánlásokat, hogy még több Keresőt tudjunk fogadni.Nagyon köszönjük!

Csendmélység Egyesület
K&H Bank Zrt. 10400494-50526882-71521006

Zsolt Samu
Steiermarkische Sparkasse Gratkorn
Bic: STSPAT2GXXX
IBAN: AT88 2081 5000 0631 2185

 

Egyesületünk dokumentumai itt találhatók:

Alapszabály

jkv.-alakuló-ülés